RYTMI & LIIKE -pajat

La-su 18.-19.11.2017

Rytmejä, liikettä ja iloista mieltä Tuusulanjärven avoimessa musiikkikoulussa.

ILMOITTAUTUMINEN


Alle KOULUikäiset (6-7 v.):

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-10.30. Tyyni Tuulio-sali

Koululaiset 8-11 v.

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10.30-11.15 Tyyni Tuulio-sali

nuoret 12-17 v.

Lauantaina ja sunnuntaina klo 11.15-12. Tyyni Tuulio-sali

AIKUISet

Lauantaina ja sunnuntaina klo 12.15-13.30. Tyyni Tuulio-sali
Aikuisten kurssin hinta 55 euroa. Kouluttajana lyömäsoittaja/rytmiikkapedagogi Pekka Saarikorpi.
Aikuisten kurssi soveltuu opettajille, muusikoille, tanssijoille ja kaikille kehorytmiikasta sekä liikkeen ja rytmiikan välisestä vuorovaikutuksesta kiinnostuneille aikuisille.Lasten ja nuorten pajoissa tutustumme tanssin ja musiikin rajapintaan tuottamalla musiikkia omalla keholla ja arkipäivän esineillä. Lasten pajoissa tutustumme kehomotoriikkaan ja rytmiikkaan myös erilaisten leikkien ja pelien avulla. Nuorten ja aikuisten pajoissa harjoittelemme kehorytmiikkaa ja tuotamme pienen performanssin kehorytmiikan ja liikkeen keinoin.

Pajat pidetään Järvenpään kirjaston Tyyni Tuulio -salissa. Rytmi & Liike -pajat ovat koulun omille oppilaille ilmaisia. Koulun ulkopuolisilta lapsille ja nuorille pajat maksavat 25 euroa/viikonloppu ja aikuisille 55 euroa/viikonloppu. Kouluttajana Pekka Saarikorpi.

Pekka Saarikorpi on opettanut rytmiikkaa lukuisissa musiikin- ja tanssin koulutusohjelmissa ympäri Suomea ja ohjaa Rytmi & Liike -opettajankoulutusta Taideyliopiston opettajien täydennyskoulutus- ja kansanmusiikin osastolla Sibelius-Akatemiassa sekä Metropolia- ja Karelia-ammattikorkeakouluissa. Saarikorpi on työskennellyt jo vuosien ajan myös erityisopiskelijoiden parissa Keskuspuiston ammattiopistossa Espoossa.Lisätietoa:
www.pekkasaarikorpi.fi
www.facebook.com/rytmijaliike