Alle 20-vuotiaiden opetus palaa lähiopetukseen ma 1.2. alkaen

29.1.2021

Tuusulanjärven avoimen musiikkikoulun opetus palaa Keusoten pe 29.1. linjauksien mukaisesti rajoitetusti lähiopetukseen ma 1.2.2021 alkaen. Tulevan kevään tärkeä tehtävämme on taata turvallinen opetus Tuusulanjärven avoimen musiikkikoulun oppilaille!

Mikäli oppilaalla on terveydellisistä tai muista syistä tarve jatkaa etäopetusta, se on kuitenkin edelleen toimiva vaihtoehto.

Lasten ja nuorten ryhmäopetus tullaan järjestämään erityisjärjestelyin lähi- ja/tai hybridiopetuksena.

Muita ohjeita:
– Musiikkikoululle ei saa tulla hengitystieinfektio-oireisena
– Mahdollinen koronavirustartunta tulee sulkea pois testeillä. Oireiden ilmetessä jäädään matalalla kynnyksellä kotiin → etäopetusmahdollisuus
– Omaehtoinen tai viranomaisen määräämä karanteeni → etäopetusmahdollisuus
– Sairaana levätään. Silloin ei tule osallistua edes etäopetukseen.

– Kaikki yli 12-vuotiaat käyttävät koulumme tiloissa maskia.
– Noudatamme turvavälejä koulun tiloissa.
– Kukin opettaja ja oppilas pesee kätensä ennen soittotunnin alkua ja sen jälkeen.
– Luokkatiloissa käytetään tarvittaessa pleksejä oppilaan ja opettajan välissä.
– Siivous on järjestetty koulun tiloissa tehostetusti.
– Konsertteja, työpajaviikkoa tai soitinesittelytapahtumia ei järjestetä tänä keväänä.

Seuraamme hallituksen ja Keusoten päätöksiä ja tiedotusta jatkuvasti, ja reagoimme pikaisesti mahdollisiin muutoksiin.

Pidetään turvavälejä, pestään käsiä, käytetään maskeja! Iloinen mieli musiikista!