Pauliina Hauta-aho aloittaa Tuusulanjärven avoimen musiikkikoulun vt. rehtorina 1.9.2021

26.4.2021

Syksyllä aloittava rehtori tervehtii:
Olen opettanut huilua 18-vuotta ja musiikkileikkikoulua melkein 10-vuotta. Tuusulanjärven avoimessa musiikkikoulussa olen opettanut jo vuodesta 2008. Aloitin huilunsoiton 6-vuotiaana Järvenpään Suzuki-koulussa, joten olen monien vuosien jälkeen palannut juurilleni. Suzuki-menetelmä onkin vienyt minua ympäri maailman ja mieleenpainuvin kokemukseni on ollut 3 kk Matsumotossa, Japanissa, Suzuki-menetelmän alkulähteillä.

Suzuki-menetelmän pitäminen elävänä ja ajan hengessä kulkevana on minulle erittäin tärkeää. Tuusulanjärven avoimessa musiikkikoulussa on iloinen musiikin tekemisen henki ja olen onnellinen, että olen saanut olla koulussa jo pitkään mukana. Rehtorin roolissa haluan jatkaa musiikin ilon tuovan vaikutuksen jakamista mahdollisimman moniin perheisiin.

Aurinkoista kesän odotusta,
Pauliina Hauta-aho
vt. rehtori 1.9.2021 alkaen

Pauliina Hauta-aho