Kurssi-info

TUUSULANJÄRVEN AVOIMEN MUSIIKKIKOULUN KESÄKURSSI

Kurssiajankohta TI 30.7.- PE 2.8.2019

Kurssipaikka: Järvenpään Seurakuntaopisto (Järvenpääntie 640)

KURSSIPÄIVÄ ALKAA JOKAISENA PÄIVÄNÄ KLO 9.00-9.30 JA PÄÄTTYY VIIMEISTÄÄN KLO 16.00.

Tiistaina 30.7. aloitus jo klo 8.45 kaikille yhteisellä infolla Amerikan hallissa


Kurssisoittimet: Piano, viulu, huilu kitara ja sello.

Suzuki-opetusta annetaan huilun, pianon, sellon ja viulun soittajille.

Suzuki-pianon mestarikurssilla opettavat Kristinn Örn Kristinsson (Islanti) ja Ruth Miura (USA/Espanja)


ILMOITTAUTUMISINFO:

Ilmoittautumiskaavakkeessa pyydetään ilmoittamaan osallistuuko suzukikurssille (piano, viulu, sello tai huilu), Suzuki-pianonsoiton mestarikurssille vai tavanomaiselle soitinkurssille. Suzuki-soittajien kohdalla kysytään oman opettajan nimeä sekä tämän hetkistä Suzuki-kappaletta (vihko/kappalenumero). Ryhmät jaetaan niin, että Suzuki-soittajat opiskelevat Suzuki-opettajien johdolla tasoryhmissä omilla soitto- ja ryhmätunneillaan. Kuvis- ja rytmiikkatunnit ovat kaikille osallistujille yhteisiä.

Kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä on myös osoitettava aikuinen, joka huolehtii alle kouluikäisestä oppilaasta mikäli oma huoltaja ei ole kurssipäivisin mukana.


KURSSISISÄLTÖ:

Neljän päivän kesäkurssi toteutetaan monitaiteisena päiväleirinä, jossa jokaisella kurssilaisella on päivittäin oma soittotunti, ryhmätunti, säestystunti tai nelikätiset, kúvataidetunti ja rytmiikkatunti.

Kurssimaksu pitää sisällään lounaan ja välipalan.

kurssille voivat osallistua kaiken tasoiset ja ikäiset lapset ja nuoret. Kurssi on myös oiva paikka aloittaa soittoharrastus. Alle kouluikäiset voivat aloittaa 15 minuutin soittotunnein.


Pääkaupunkiseudulla asuvien kurssilaisten on mahdollista yöpyä kotona, mutta kauempaa tulevat voivat yöpyä Järvenpään Seurakuntaopistolla, joka tarjoaa edullista majoitusta upeassa kulttuurimiljöössä Tuusulanjärven rannalla. Majoitus pitää sisällään täysihoidon.

MESTARIKURSSI-INFO 2019:

Kansainvälisinä Suzuki-pianokouluttajina toimivat tänä vuonna Kristinn Örn Kristinsson Islannista ja Ruth Miura USA:sta. Kansainvälisten opettajien tunneille ilmoittautuminen tapahtuu kaikille yhteisellä ilmoittautumislomakkeella. Huomaa, että mestarikurssipianotunneille on rajoitetusti paikkoja tarjolla. Mestarikurssi pitää sisällään 30 minuutin päivittäisen soittotunnin ja ryhmätunnin sekä kaiken muun Suzuki-kurssin yhteisen ohjelman.