Info

Info

TUUSULANJÄRVEN AVOIMEN MUSIIKKIKOULUN KESÄKURSSI SUZUKI-SOITTAJILLE

Kurssiajankohta TI 27.7.- PE 30.7.2021

Kurssipaikka: Järvenpään Seurakuntaopisto (Järvenpääntie 640)

KURSSIPÄIVÄ ALKAA JOKAISENA PÄIVÄNÄ KLO 9.00-9.30 JA PÄÄTTYY VIIMEISTÄÄN KLO 16.00.

Tiistaina 27.7. aloitus jo klo 8.45 kaikille yhteisellä infolla Amerikan hallissa

Kurssisoittimet: Piano, viulu, huilu kitara ja sello.

Suzuki-opetusta annetaan huilun, pianon, sellon ja viulun soittajille.
Suzuki-pianon kansainvälinen mestarikurssi on siirretty kesälle 2022.

ILMOITTAUTUMISINFO:

Ilmoittautumiskaavakkeessa pyydetään ilmoittamaan osallistuuko suzukikurssille (piano, viulu, sello tai huilu), Suzuki-pianonsoiton mestarikurssille vai tavanomaiselle soitinkurssille. Suzuki-soittajien kohdalla kysytään oman opettajan nimeä sekä tämän hetkistä Suzuki-kappaletta (vihko/kappalenumero). Ryhmät jaetaan niin, että Suzuki-soittajat opiskelevat Suzuki-opettajien johdolla tasoryhmissä omilla soitto- ja ryhmätunneillaan. Kuvis- ja rytmiikkatunnit ovat kaikille osallistujille yhteisiä.
Kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä on myös osoitettava aikuinen, joka huolehtii alle kouluikäisestä oppilaasta mikäli oma huoltaja ei ole kurssipäivisin mukana.

KURSSISISÄLTÖ:
Neljän päivän kesäkurssi toteutetaan monitaiteisena päiväleirinä, jossa jokaisella kurssilaisella on päivittäin oma soittotunti, ryhmätunti, säestystunti tai nelikätiset, kúvataidetunti ja rytmiikkatunti.

Kurssimaksu pitää sisällään lounaan ja välipalan.

kurssille voivat osallistua kaiken tasoiset ja ikäiset lapset ja nuoret. Kurssi on myös oiva paikka aloittaa soittoharrastus. Alle kouluikäiset voivat aloittaa 15 minuutin soittotunnein.

Pääkaupunkiseudulla asuvien kurssilaisten on mahdollista yöpyä kotona, mutta kauempaa tulevat voivat yöpyä Järvenpään Seurakuntaopistolla, joka tarjoaa edullista majoitusta upeassa kulttuurimiljöössä Tuusulanjärven rannalla. Majoitus pitää sisällään täysihoidon.

MESTARIKURSSI-INFO 2021: (PERUTTU KESÄLTÄ 2021)

Kansainvälisinä Suzuki-pianokouluttajana toimii tänä vuonna Michelle Post Sveitsistä. Kansainvälisen opettajan tunneille ilmoittautuminen tapahtuu kaikille yhteisellä ilmoittautumislomakkeella. Huomaa, että mestarikurssipianotunneille on rajoitetusti paikkoja tarjolla. Mestarikurssi pitää sisällään 30 minuutin päivittäisen soittotunnin ja ryhmätunnin sekä kaiken muun Suzuki-kurssin yhteisen ohjelman.