Kurssimajoitus

Kurssimajoitus

Pääkaupunkiseudulla asuvien kurssilaisten on mahdollista asua kotonaan (kurssipäivät ajoittuvat klo 9-16 välille). Kauempaa tulevien on mahdollista majoittua Järvenpään Seurakuntaopistolla. Seurakuntaopistolla tarjoillaan kurssipäivien aikana lounas ja välipala, jotka sisältyvät kurssihintaan. Aikuisten on mahdollista ostaa lounas ja välipala erikseen. Seurakuntaopiston täysihoitopaketti pitää sisällään myös aamupalan, päivällisen ja iltapalan.

MAJOITUS:
Järvenpään Seurakuntaopisto ajalla 28.7.-31.7. (3 yötä)

Vanhemman majoittuminen ja täysihoito (kahden hengen huone):
282 eur/hlö (sis. aamiainen, lounas, välipala, päivällinen, iltapala)

Alle 12 v. kurssilaisen majoittuminen vanhemman seurassa (2 hengen huone): 184 eur (sis. aamiainen, päivällinen ja iltapala + kurssiruokailut), jos majoittuminen lisäpatjalla, niin hinta täysihoidolla on 54 eur/kurssi

Yli 12 v. kurssilaisen majoittuminen vanhemman seurassa (2 hengen huone): 214 eur (sis. aamiainen, päivällinen ja iltapala + kurssiruokailut), jos majoittuminen lisäpatjalla, niin hinta täysihoidolla on 88 eur/kurssi

Yhden hengen huoneesta lisämaksu 15 eur/vrk.

Kurssilaiset majoittuessaan vanhemman kanssa voivat siis valita myös majoittumisen lisäpatjalla, jolloin majoituksesta ei peritä muuta kuin liinavaatteiden hinta, 20 euroa. Omilla liinavaatteilla lisäpatjasta ei veloiteta erikseen.

Alaikäisen on mahdollista majoittua yhdessä maksavan aikuisen kanssa liinavatteiden hinnalla mikäli majoitus tapahtuu lisäpatjalla (esim. 1hh huoneessa).

Majoituksen yhteydessä on käytössä myös yhteiset keittiötilat.