kurssipaikka

Kurssipaikka

Kesäkurssi pidetään Järvenpään Seurakuntaopistossa (Järvenpääntie 640), Tuusulanjärven kulttuurimaisemissa ja luonnonkauniissa ympäristössä Tuusulanjärven rannalla, lähellä Sibeliuksen Ainolaa, Aholaa ja Suvirantaa. Järvenpään keskustasta on kampuksella matkaa noin kaksi kilometriä.

Tulo-ohje Seurakuntaopiston Järvenpään kampukselle:

Seurakuntaopistolle on helppo saapua autolla tai julkisilla liikennevälineillä.

KARTTA

Saapuminen autolla:

Helsingistä saavuttaessa Seurakuntaopisto sijaitsee Tuusulanväylän varrella hieman ennen Järvenpään keskustaa. Autolla ajomatka Helsingistä kestää n. 25-35 minuuttia, liikenteestä riippuen. Järvenpään kampuksella on asiakaspaikoitusalueita, joissa on kesäaikaan hyvin paikoitustilaa.

Saapuminen linja-autolla:

Helsingin linja-autoasemalta Kampin terminaalista Tuusulanjärven itäpuoleinen liikenne: matka-aika on noin tunti. Lähin pysäkki on aivan kampuksen edessä ja pysäkin nimi on Ainola. Lisätietoja www.matkahuolto.fi

Saapuminen junalla:

R-juna Helsingistä ja Riihimäeltä pysähtyy Järvenpään rautatieasemalla ja Ainolan seisakkeella puolen tunnin välein. Matka-aika Helsingistä on noin 30 minuuttia ja Riihimäeltä noin 25 minuuttia. Järvenpään asemalta on noin 2,5 kilometriä kampukselle. Ainolan seisakkeelta on noin 1,5 kilometrin kävelymatka kampukselle. Seuraa Seurakuntaopistolle opastavia viitoituksia.
Lisätietoja: www.vr.fi

Pääkaupunkilaiset voivat osallistua kurssille kotoa käsin. Kurssipäivät alkavat klo 9-9.30 ja loppuvat klo 16 mennessä. Kauempaa tulijoiden on mahdollista majoittua edullisesti Järvenpään Seurakuntaopiston kampuksella.