SOITTOKUMMIKSI TUUSULANJÄRVEN AVOIMEN MUSIIKKIKOULUN OPPILAILLE?


Soittokummit tukevat koulumme oppilaiden harrastusmahdollisuuksia soittoharrastuksen parissa. Pääset mukaan tukemaan arvokasta nuorisotyötä jo pienellä avustuksella. Mukaan voivat lähteä niin yksityiset henkilöt kuin yhdistykset ja yritykset.

TUUSULANJÄRVEN AVOIMEN MUSIIKKIKOULUN SOITTOKUMMEJA V. 2018-19 OVAT

Järvenpään Kansalliset Seniorit ry

Lions Club Järvenpää


HENKILÖ- JA YHDISTYSKUMMIT:

Henkilö- ja yhdistyskummit voivat tukea oppilaiden harrastuksia tukemalla stipendirahastoa, josta jaetaan lukukausittain stipendejä soittoharrastuksessaan edenneille lapsille ja nuorille. Kummit voivat tehdä myös lahjoituksen, jolla tuetaan vähävaraisten perheiden harrastusmahdollisuutta lukukausimaksujen huojennuksin tai vapaaoppilaspaikoin. Henkilö- ja yhdistyskummit saavat kutsuja koulumme oppilaskonsertteihin ja tilaisuuksiin sekä voivat mahdollisesti tilata koulumme oppilaita esiintymään (esimerkiksi yhdistysten juhlatilaisuuksiin).

Halutessasi mukaan arvokkaaseen soittokummityöhön, ota yhteyttä: info@avoinmusiikkikoulu.fi


YRITYSKUMMIT:

Yrityskummit voivat tukea oppilaiden harrastuksia tukemalla stipendirahastoa, josta jaetaan lukukausittain stipendejä soittoharrastuksessaan edenneille lapsille ja nuorille. Kummit voivat olla tukena myös lahjoituksin, joilla tuetaan vähävaraisten perheiden harrastusmahdollisuuksia lukukausimaksujen huojennuksin. Yrityskummit voivat saada näkyvyyttä koulumme toiminnassa (konserttien käsiohjelmat, mainokset, sosiaalinen media). Koulussamme opiskelee yli 200 järvenpääläista lasta ja nuorta ja yhdistyksen jäseninä on yli 120 perhettä.

Halutessasi mukaan arvokkaaseen soittokummityöhön, ota yhteyttä: info@avoinmusiikkikoulu.fi

ILOINEN MIELI SOITTAMISESTA!