Opetus

Opetus

ILMOITTAUDU OPPILAAKSI

Tuusulanjärven avoimessa musiikkikoulussa annetaan ammattitaitoista ja laadukasta musiikinopetusta taiteen perusopetuksen yleisen opetussuunnitelman mukaisesti lapsille, nuorille ja aikuisille. Opetusta annetaan Suzuki- ja Kodaly-menetelmillä.

Oppilaiden musikaalisuutta ei testata, vaan opetuksessa luotetaan motivaation syntymiseen ja siihen, että halu oppia merkitsee eniten. Oppilaiden yksilölliset erot otetaan huomioon ja tuetaan oppilaan kehitystä hänen omista lähtökohdistaan.

Opetusta annetaan seuraavissa soittimissa ja laulussa:

PIANO – VIULU – ALTTOVIULU – HUILU – SELLO – KITARA – SÄHKÖKITARA – LAULU – KLARINETTI – SAKSOFONI – NOKKAHUILU – POP/JAZZPIANO & VAPAA SÄESTYS – POP/JAZZLAULU – SÄVELLYS – MUSIIKKILEIKKIKOULU – MUSIIKIN PERUSTEET

Tuusulanjärven avoin musiikkikoulu toimii Jugend-talossa osoitteessa Valtuustokatu 8 (Järvenpään kirjaston takana).

EI PÄÄSYKOKEITA.

Alla oleva linkki ohjaa ilmoittautumislomakkeeseen (yksilö-, pienryhmä ja ryhmätunnit). Tarkemmat tiedot opiskelusta, opettajista ja soittotuntihinnoista löytyvät sivupalkin OPETUS-valikosta. Musiikkileikkikoulu Pikku-uikkuun ilmoittautuminen tapahtuu MUSKARI -linkin takaa.

Mikäli ilmoittautumisen kanssa ilmenee ongelmia, kannattaa kokeilla ilmoittautumista toisella internet-selaimella (esim. chrome). Tarvittaessa voi myös ottaa yhteyttä: info@avoinmusiikkikoulu.fi