Info

Info

Tuusulanjärven avoin musiikkikoulu
(ent. Järvenpään Suzukikoulu)

Järvenpään Suzuki-yhdistyksen ylläpitämässä musiikkikoulussa annetaan ammattitaitoista ja laadukasta musiikinopetusta taiteen perusopetuksen yleisen opetussuunnitelman mukaisesti lapsille, nuorille ja aikuisille. Opetusta annetaan Suzuki- ja Kodaly-menetelmillä.

Oppilaiden musikaalisuutta ei testata, vaan opetuksessa luotetaan motivaation syntymiseen ja siihen, että halu oppia merkitsee eniten. Oppilaiden yksilölliset erot otetaan huomioon ja tuetaan oppilaan kehitystä hänen omista lähtökohdistaan.

Opetusta annetaan seuraavissa soittimissa ja laulussa:

PIANO – VIULU – HUILU – SELLO – KITARA – LAULU – KLARINETTI – SAKSOFONI – NOKKAHUILU – POP/JAZZPIANO & VAPAA SÄESTYS – POP/JAZZLAULU – SÄVELLYS – MUSIIKKILEIKKIKOULU – MUSIIKIN PERUSTEET – RYTMIIKKA

Tuusulanjärven avoin musiikkikoulu toimii Jugend-talossa osoitteessa Valtuustokatu 8 (Järvenpään kirjaston takana).

EI PÄÄSYKOKEITA.
ILMOITTAUDU OPPILAAKSI TÄÄLTÄ

Jos lapsi kuulee hyvää musiikkia syntymästään saakka ja oppii soittamaan sitä itse, hänen herkkyytensä, käytöksensä ja kestokykynsä kehittyy. Hän saa kauniin sydämen.

– Shinichi Suzuki

Tietoa Järvenpään Suzuki-yhdistys ry:stä
Järvenpään Suzuki-yhdistys ry on vuonna 1977 perustettu kannatusyhdistys. Yhdistys järjestää jäsentensä lapsille soitonopetusta Järvenpään Suzuki-koulussa. Yhdistys toimii Keski-Uudenmaan alueella ja toimipaikkana on Järvenpää-talo Järvenpäässä. Musiikkikoulussa annetaan soitonopetusta pianon-, viulun-, sellon-, kitaran-, huilun-, saksofonin-, klarinetin ja nokkahuilun soitossa sekä laulussa. Koululta on mahdollisuus vuokrata viulua, huilua tai selloa opetuksen alkuvaiheessa. Opetusta annetaan sekä Suzuki-, että perinteisellä menetelmällä.

Yhdistyksellä on yli 100 jäsenperhettä ja oppilaita yli 140.

Sähköposti:

info[a]avoinmusiikkikoulu.fi