Lukukausimaksut

Lukukausimaksut

Musiikikikoulua ylläpitää kannatusyhdistys, Järvenpään Suzukiyhdistys, jonka jäseniä opetusta saavien lasten perheet ovat.

Toimintakauden 2022-23 jäsenmaksu on 25 € ja se peritään syksyn lukukausimaksun yhteydessä. Keväällä mukaan tulevilta perheiltä peritään puolen vuoden jäsenmaksu, joka on 15 € keväällä 2023. Jäsenmaksu peritään lukukausimaksun tai leirimaksun yhteydessä. Jäsenmaksu on perhekohtainen.

Lukuvuosi jakaantuu syys- ja kevätlukukauteen. Syyslukukaudella opetusviikkoja on 14, kevätlukukaudella 15. Lisäksi pidetään soitinkohtaisesti 1-3 ryhmätuntia lukukaudessa. Molemmat lukukaudet pitävät sisällään työpajaviikon, jolloin oppilailla on normaalin soittotunnin tilalla erilaisia soitonopettajien vetämiä työpajoja. Oppilas saa osallistua niin moneen pajaan viikon aikana kuin haluaa. Lukukauden lopussa on koko koulun joulu- ja kevätkonsertit, joissa jokainen oppilas pääsee esiintymään.

Lukukausimaksut toimintakaudella 2022-23

Tunnin pituus Lukukausimaksu Kuukausimaksu
(4kk kaudessa)
15 minuuttia 306 € 77 €
20 minuuttia 372 € 93,50 €
30 minuuttia 500 € 125,50 €
45 minuuttia 694 € 174 €

Lukukausimaksuun sisältyvät myös ryhmätunnit, musiikin teoriaopinnot (musiikin hahmotus) ja erilaiset työpajat.

Toimintakauden 2022-23 maksut vahvistettiin vuosikokouksessa 4.4.2022. Yleisten kustannusten nousun takia lukukausimaksuja joudutaan nostamaan noin 2% ja musiikkileikkikoulumaksuja noin 6%.

Oppilaaksi rekisteröintimaksu on 15€. Rekisteröintimaksua ei peritä uusilta oppilailta. Se peritään ainoastaan tilanteessa, jossa oppilaan uudelle lukuvuodelle jatkoilmoittautuminen myöhästyy ja tehdään kevään jatkoilmoittautumiskauden jälkeen (jatkoilmoittautuminen päättyy 10.6. mennessä jokaisen lukuvuoden päätteeksi).

Pienryhmäopetus

Pienryhmätunneille voivat ilmoittautua yhdessä sisarukset, kaverukset tai lapset vanhemman kanssa. Pienryhmätunnille tulee molempien oppilaiden ilmoittautua erikseen, mutta ilmoittautumisen yhteydessä on hyvä mainita kenen kanssa haluaa osallistua pienryhmäopetukseen. Tunneilla opiskellaan koko lukukausi kahden hengen pienryhmässä ja lukukausimaksut oppilasta kohden ovat yksityistunteja pienemmät. Pienryhmäopetusta saa pop/jazzlaulun, viulun-, huilun-, kitaran ja pianonsoitossa. Kysy mahdollisuudesta pienryhmäopetukseen: info@avoinmusiikkikoulu.fi. Pienryhmät vaativat muodostuakseen jo etukäteen tiedossa olevat parit (sisarukset, kaverukset, tai lapsi-vanhempi parin). Kaveripareissa suosittelemme samanikäisiä ja samantasoisia soittajia, jotta ryhmässä oppiminen on mielekästä ja mukavaa. Myös sisarus- ja perheryhmistä on erinomaisia kokemuksia, joissa soittotunnit tukevat hienosti kotona tapahtuvaa harjoittelua.

Lukukausimaksut pienryhmäopetuksessa syksyllä 2020

Tunnin pituus Lukukausimaksu Kuukausimaksu (mikäli lukukausimaksun haluaa jakaa neljälle kuukaudelle)
30 minuuttia 310 € 78 €
40 minuuttia 370 € 93 €

Tutustumistunnit ja lahjakortit

Soitto-/lauluharrastus on mahdollista aloittaa myös neljän kerran tutustumistunnein haluamassasi soittimessa. Tutustumistuntien jälkeen voit halutessasi jatkaa varsinaisena oppilaana, jolloin lukukausimaksusta hyvitetään jo maksetut saman kauden tutustumistuntien maksut.

Voit hankkia 4-kerran lahjakortin soittotunneille vaikka syntymäpäivälahjaksi. Mikäli annat soitto-/laulutunnit lahjakortiksi, ilmoita ”Muuta”-osiossa lahjakortin antajan yhteystiedot sekä laskutusosoite: sähköposti ja postiosoite.

Tututstumistunnin kesto Hinta
4 x 15 minuuttia 95 € (vain alle kouluikäisille)
4 x 20 minuuttia 120 €
4 x 30 minuuttia 160 €
4 x 45 minuuttia 220 €