Soittokummit / kannatusjäsenyys

Soittokummit/kannatusjäsenyys

SOITTOKUMMIKSI TUUSULANJÄRVEN AVOIMEN MUSIIKKIKOULUN OPPILAILLE?

Soittokummit tukevat koulumme oppilaiden harrastusmahdollisuuksia soittoharrastuksen parissa. Liittymällä kannatusjäseneksemme pääset mukaan tukemaan arvokasta nuorisotyötä jo pienellä panostuksella. Mukaan voivat lähteä niin yksityiset henkilöt kuin yhdistykset ja yritykset.

TUUSULANJÄRVEN AVOIMEN MUSIIKKIKOULUN SOITTOKUMMEJA V. 2019-2020 OVAT

Järvenpään Kansalliset Seniorit ry
Lions Club Järvenpää
K-Citymarket Järvenpää

HENKILÖ- JA YHDISTYSKUMMIT:

Henkilö- ja yhdistyskummit voivat tukea oppilaiden harrastuksia liittymällä kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenten jäsenmaksut ohjataan lyhentämättömänä oppilaiden stipendeihin ja lukukausimaksujen huojennuksiin. Stipendirahastosta jaetaan lukukausittain stipendejä soittoharrastuksessaan edenneille lapsille ja nuorille. Lukukausimaksuhuojennukset kohdistetaan järvenpääläisille vähävaraisille perheille. Näin tuetaan vähävaraisten perheiden harrastusmahdollisuutta lukukausimaksujen huojennuksin sekä vapaaoppilaspaikoin. Henkilö- ja yhdistyskummit saavat kutsuja koulumme oppilaskonsertteihin ja tilaisuuksiin sekä voivat tilata koulumme oppilaita esiintymään (esimerkiksi yhdistysten juhlatilaisuuksiin).

Halutessasi mukaan kannatusjäseneksi ja arvokkaaseen soittokummityöhön, ota yhteyttä: info@avoinmusiikkikoulu.fi

YRITYSKUMMIT:

Yrityskummit voivat tukea oppilaiden harrastuksia liittymällä kannatusjäseneksi. Yritysten kannatusjäsenmaksut ohjataan lyhentämättöminä stipendirahastoon, josta jaetaan vuosittain stipendejä soittoharrastuksessaan edenneille lapsille ja nuorille. Lukukausimaksujen huojennuksin tuetaan vähävaraisten perheiden harrastusmahdollisuuksia. Yrityskummit voivat saada näkyvyyttä koulumme toiminnassa (konserttien käsiohjelmat, mainokset, sosiaalinen media). Koulussamme opiskelee yli 200 järvenpääläista lasta ja nuorta ja yhdistyksen jäseninä on yli 120 perhettä.

Halutessasi mukaan kannatusjäseneksi ja arvokkaaseen soittokummityöhön, ota yhteyttä: info@avoinmusiikkikoulu.fi

ILOINEN MIELI SOITTAMISESTA!